Escrit per Elena Lerma

 12 d’abril 2020,

 

 

 

 

 

No sé quina hora era de la nit, estava tractant d’identificar tot allò que durant el dia he viscut, aprenent a escoltar més en dins, a sentir cada instant amb la clara finalitat de conéixer-me més si cal per tal de seguir visquent amb armonia, pau i felicitat i aprenent a canalitzar els instants més perturbadors… quan de sobte … es presenta davant meu, la imatge de l’escola, sembla que em crida i des de la tébia foscor del dormitori, arribe fins ella.

Clarament em visualitze davant la porta i com cada dia del passat, obric i m’encontre amb ella, m’estava esperant. Está sola … i sent la necessitat d’estimar-la més si cal.

Sí, no puc negar que m’alegre de sentir que et trobe a faltar, que cal estimar-te conscientment. Allí amb tota tu, tinc una forta necessitat d’abraçar cada aula, acaronar les barres, gitar-me al teu sòl, tan sols per dir-te que no estàs sola, que sòc ací amb tu.
T’estime i em sent afortunada per poder emocionar-me pensan-te i sentin-te. Sort la meua de poder visualitzar-me dins teu i retrobar-me amb una intimitat necessària i apassionant.

Reitere el meu agraïment de poder sentir tant d’amor per un projecte que més enllà de la dansa, parla de mi.

Oberta al canvi, a l’escolta, agraïsc aquest instant que em reconnecta amb sinceritat amb l’amor per tot allò viscut. Si es poguera expressar la llàgrima que cau damunt el full i el nus que porte en l’estòmac, parlaría d’enyorança i melancolia, algo de tristor, records, desig … però no sent por, tot és al meu cor i ho accepte amb valentia, aquella amb la que vaig fer realitat l’escola.

No atenc al que vindrà, escolte el present per a enriquir-me i rebre al futur amb armonía, conciència i resolució.

Si aquestos instants de la nit m’han ajudat a escoltar-me, per favor, que en vinguen més així.

GRÀCIES

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies